Vi har nya Svenska Mästare i Gädda 2024!

Vi har nya Svenska Mästare i Gädda 2024! Idag har svenska mästerskapen i gäddfiske för lag avgjorts på Vänern!

Det har fångats många och långa fiskar. Vi får naturligtvis börja med att hylla årets svenska mästare, Team Predator Fishing Scandinavia med Martin Wahlquist, Christian Wahlquist och Erik Segnestam. Teamet fiskade ihop totalt 475 cm vilket räckte för vinst idag! Stort grattis ni är verkligen värdiga vinnare!

På andraplats hittar vi Team PigPike, Rasmus Borginger, Reine Viklund och Rolf Edvardsson som under en period ledde tävlingen men det räckte inte ända fram, bra fiskat och stort grattis till andraplatsen med totalt 467 cm!

På tredjeplats hittar vi ett lag som föll på målsnöret, Team Gäddihallonen, Pauline Pinola, Robert Qvist och Albin Björk som fiskade ihop en riktigt fin svit gäddor, 119, 110, 108 och 106 cm tot 443 cm. Hade laget bara tagit en godkänd fisk till för fullt papper hade de sannolikt vunnit. Men, en galet fin storgäddsatsning var det som nästan gick hem!

En stor eloge ska Ulf Godtman och Laxsjöns Sportfiskare ha för ännu ett riktigt bra genomfört SM. Information, organisation och genomförande har enligt flera deltagare varit av absolut toppklass. Well done! För mer information, bilder, resultat mm finna allt på fishy.nu!

Alla fiskenyheter direkt till din mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

sv_SESvenska
Rulla till toppen