Swedish Pike Open – Många nya fiskar och ledning på över 600 cm!

Swedish Pike Open – Många nya fiskar och ledning på över 600 cm! Drygt tjugo nya gäddor har fått godkänt i Swedish Pike Open idag! Många fångade en bit norrut där det just nu finns svalare vatten!

Grymma Fredrik Lind drygar ut sin ledning

genom att byta ut en fisk mot en ny på 114 cm och passerar därmed den absolut magiska gränsen 600 cm! Just nu har Fredrik 603 cm! Var ska detta slutat! Vi har också ytterligare en SuperSizefisk i denna omgång! Emil Sjöberg anmäler en galet fin gädda på prick 120 cm!

Vi välkomnar Gäddfajtsveteranen Sussi Stridh anmäler sina första fiskar, nu totalt 412 cm och en fisk kvar att anmäla för fullt första papper! Gamla finalisten Bo Eliasson ansluter också, buskul att så många gamla är med och kanske än mer kul att så många nya vill vara med och utmana varandra i Sverige svåraste gäddtävling, SPO!

Fortsätt anmäl era fina gäddor till Swedish Pike Open ”Gäddfajten 2.0” och tävla om en finalplats på Camp Dragsö och priser för 10.000: tals kronor under tävlingstiden och prick 10.000 kontant och ett ekolod från Raymarine i finalen! Se alla resultat här  För fler nyheter kring tävling och sportfiske se här!

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – BIOS/IFISH – Abu Garcia – Mojoboats

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska
Rulla till toppen