Dax melder seg på Smålandsborren 2024 - gatefiske i Jönköping!

Dax att anmäla sig till Smålandsborren 2024 – streetfiske i Jönköping! Den 28 september är det återigen dags för den populära streetfiske-tävlingen Smålandsborren! Som 2024 är tillbaks i Jönköping!

Ett öppet, enkelt och roligt arrangemang i gränslandet mellan tävling och event. Ta med dig vänner och familj och häng med på en folkfest med fiskefokus! Tävlingen har klasserna, senior, junior och man kan samtidigt tävla i team om 2 deltagare där junior och senior kan blandas. Datum 28:e September. Mer info och tävlingsregler kan ni hitta på Facebook!

– Det ska bli väldigt roligt att återigen köra i Jönköping, det var några år sedan vi var här nu! Förra året var vi i Växjö där vi slog rekord med över 100 deltagare. Så i år hoppas vi såklart på ännu fler här i Jönköping! – Säger Hanna Eriksson, kontorschef på Sportfiskarna Jönköping.

Sponsorer av priser är: Westin (huvudsponsor) Jaktia Fiske&Outdoor

Mer info:

1. Ladda ner och installera appen

iPhone: https://apps.apple.com/ph/app/fishy-live/id1513965813…

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.fishy.app

2. Anmäl dig till tävlingen via fishy.nu. OBS! anmälan är via varukorgen men kostar inget.

Junior (upp till 17 år) anmäl här: https://www.fishy.nu/contest/232/

Senior anmäl här: https://www.fishy.nu/contest/233/

Om ni ska tävla i team (senior x2, junior x2 eller senior/junior) var noga med att båda skriver in ert teamnamn när det ombeds att göras vid registrering. Vill ni sedan byta namn eller team kan vi fixa det på plats på lördag. Vi kan också hjälpa er på plats att registrera konto om det krånglar.

3. Logga in i appen med den 8-siffriga tävlingskoden.

4. Vid fångst, öppna appen, ta bilder, ange mått och ev. övrig info. Tryck sedan på skicka.

5. I appen kan du se om rapportern blivit mottagen av tävlingsledningen och efter en kort stund även om den blivit godkänd eller (hemska tanken) nekad

Alle fiskenyheter direkte til din e-post? Abonner på vårt nyhetsbrev!

nb_NONorsk bokmål
Skroll til toppen